Ora gelem nyambut gawe tapi gelem duwite

ora iso opo-opo tapi ngakune pinter

mung ayu lan kenes sing dadi modale

bumi tambah tuwo…tambah akeh wong edan…..edan ….gandul-gandul gak kathokan…hua..ha..ha

sabar…wong…sabar……gusti Allah mboten sare……nang tembe mburi sing bener mesti menang……