27 Juli 2009 ini genap sembilan tahun kami menikah, susah, senang, duwe duwit gak duwe duwit, kita lalui bersama….Alhamdulillah Gusti Allah sampun maringi kulo Sigaraning Nyowo ingkang sae

Tetapi kadang kala anak kost pada pulang, adik-adik pergi, sepi rasane rumah…kangen ..yo aku wis kangen banget dengerin suara rengekan anak kecil..kapan ya Allah Panjenengan paringi kepercayaan itu….

Apa karena calon Bapaknya masih banyak ngresulo, durung ikhlas…embuh lah…dilakoni ae….mungkin memang durung wayahe…

matur nuwun nduk yo….matur nuwun wis sabar ngancani aku 9 tahun iki….You the best…..