Jenenge ae reuni…. smp maneh, dadi guyone yo balik ke masa iku… gak ono sing dapuk bos, dapuk bawahan, dapuk guru, dapuk seniman lan dapuk urip liane… sing ono yo dapuk cah umur welasan nang “chasing” patang puluhan, guyon iku kegowo sampek dino sesuke, sesuke maneh…nganti lerem amergo nglakoni dapuk-dapuk urip patang puluhan…lerem amergo kasunyatan….
ehmmmm…saumpomo dapuk bocah welasan mau iso sak ben dino.. hehehehe, ndahneyo nikmate urip hehehehe

Sakdurunge guyon iku lerem….nikmati ae dhisik, ojo jaim… soale embuh kapan maneh iso guyon tanpo mikir status…tanpo mikir ruwete urip…tanpo mikir “dapuk”……