Wis lerem anggonmu daksiyo…
Wis lerem anggonmu durhaka…
Wis lerem geni nang atimu….
Saiki sepi nyenyet…anyem….anane mung getun…
Mugi getunmu getun tenan…ora koyo lereme macan sakwise nguntal kidang….

Mugi Gusti tansah maringake pituduh….