wis ojo takon artine “merdeka” iku opo
nyatane yo iso mangan …
nyatane yo iso sekolah…
nyatane yo iso ngopi sak uwen2…
nek ono sing durung iso “ngrasakno”
matur ae nang Gusti Allah….
Mugi Indonesia saget tentrem, saget murah sandang pangan

wilujeng Indonesia merdeka……