Sing landung ambeganmu….
raupi raimu….
telesi mbun mbunanmu…
wisuhi tanganmu..
wijiki sikilmu….
njur sujud memuji marang sing kuasa….

madulo..nangiso sak bantere….
masiyo durung mesti reridhu bakal ilang soko uripmu
tapi mesti gorehmu bakal lerem
atimu bakal tentrem….